Λος Άντζελες: Για πρώτη φορά κάμερα καταγράφει τα πειράματα του Έλληνα ερευνητή που προσπαθεί να νικήσει τον καρκίνο (Video)

Ένα θέμα που προσφέρει ελπίδα σε πάρα πολύ κόσμο προέβαλλε μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ζήνα Κουτσελίνη. Η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία αυτό το διάστημα ζει και δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, στα πλαίσια του “Respect Greece”, μπήκε για πρώτη φορά με κάμερα μέσα στη Μονάδα Βιοσυστημικής Ιατρικής του UCLA, όπου η […]

Ένα θέμα που προσφέρει ελπίδα σε πάρα πολύ κόσμο προέβαλλε μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία αυτό το διάστημα ζει και δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, στα πλαίσια του “Respect Greece”, μπήκε για πρώτη φορά με κάμερα μέσα στη Μονάδα Βιοσυστημικής Ιατρικής του UCLA, όπου η ομάδα του Έλληνα καθηγητή, Δημήτρη Ηλιόπουλου, η οποία ασχολείται με την θεραπεία του καρκίνου, αλλά και πολλών αυτοάνοσων νοσημάτων.

Δύο Ελληνίδες γιατροί μίλησαν για τις έρευνες που πραγματοποιούνται εκεί και τα πειράματα, με τους γιατρούς πλέον να κερδίζουν σημαντικό έδαφος στη “μάχη” ενάντια σε πολλές μορφές καρκίνου.

Δείτε το απόσπασμα…