Δείτε τι έλεγαν οι γονείς του άτυχου Νικόλα Χατζηπαύλου λίγο πριν εντοπιστεί η σορός του (Video)

Οι γονείς του άτυχου Νικόλα Χατζηπαύλου, που είχε εξαφανιστεί στην Κάλυμνο την περασμένη Κυριακή και η σορός του εντοπίστηκε τελικά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μία μόλις ημέρα πριν ο γιος τους βρεθεί νεκρός. Η μητέρα του 21χρονου φοιτητή έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχείο […]

Οι γονείς του άτυχου Νικόλα Χατζηπαύλου, που είχε εξαφανιστεί στην Κάλυμνο την περασμένη Κυριακή και η σορός του εντοπίστηκε τελικά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μία μόλις ημέρα πριν ο γιος τους βρεθεί νεκρός.

Η μητέρα του 21χρονου φοιτητή έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποιο στοιχείο για τον γιο της να το καταθέσει στην αστυνομία, ενώ τόνισε πως πίστευε ότι το παιδί της ήταν ζωντανό.

Ο πατέρας του, από την άλλη, ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους της Καλύμνου για την βοήθειά τους, ενώ κάλεσε όποιον γνώριζε κάτι να το καταθέσει και ανέφερε πως η ελπίδα δεν χάνεται και θεωρούσε πως ο γιος του περιπλανιόταν στα βουνά.

Δείτε το απόσπασμα…