Θρίλερ με την δολοφονία του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο- Οι ανατρεπτικές εξελίξεις και τα ερωτηματικά (Video)

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο. Ο άτυχος νεαρός, που είχε επισκεφθεί το νησί για να δει την οικογένειά του, καθώς η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός εκεί, εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ είχε πάει βόλτα με το ποδήλατό του. Η σορός του 21χρονου βρέθηκε τελικά, 6 ημέρες μετά, […]

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου, στην Κάλυμνο.

Ο άτυχος νεαρός, που είχε επισκεφθεί το νησί για να δει την οικογένειά του, καθώς η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός εκεί, εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ είχε πάει βόλτα με το ποδήλατό του.

Η σορός του 21χρονου βρέθηκε τελικά, 6 ημέρες μετά, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε περιοχή που είχε ήδη ερευνηθεί εξονυχιστικά από την αστυνομία. 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το άψυχο σώμα του Νικόλα φαίνεται πως μεταφέρθηκε μέσα σε ένα τσουβάλι στο σημείο, στο οποίο σταμάτησαν οι έρευνες από το βράδυ της Παρασκευής.

Σοκάρει, δε, το εύρημα του ιατροδικαστή, ο οποίος τοποθετεί τον θάνατο του άτυχου φοιτητή ανάμεσα στην Τετάρτη και την Παρασκευή, αρκετές ημέρες δηλαδή μετά την εξαφάνισή του. 

Ενώ, όταν βρέθηκε ο 21χρονος φορούσε τις κάλτσες και το ένα παπούτσι του, με τα παπούτσια που βρέθηκαν, σε μεγάλη απόσταση από το ποδήλατό του και τα οποία είχε αναγνωρίσει ως δικά του η μητέρα του, να μην ανήκουν σε εκείνον, τελικά, αλλά απλώς να μοιάζουν.

Δείτε τα βίντεο…