Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή και οι συγκλονιστικές δηλώσεις οικογενειακών φίλων (Video)

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από το Σάββατο τη Νέα Σμύρνη, με έναν 40χρονο πατέρα να παρασύρει στον θάνατο τα 8χρονα αγοράκια του, βάζοντας φωτιά στο σπίτι του. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης αποκάλυψε πως ο θάνατος των τριών τους ήταν ασφυκτικός με επακόλουθη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Παράλληλα, στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης παίχτηκε η τελευταία […]

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από το Σάββατο τη Νέα Σμύρνη, με έναν 40χρονο πατέρα να παρασύρει στον θάνατο τα 8χρονα αγοράκια του, βάζοντας φωτιά στο σπίτι του.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης αποκάλυψε πως ο θάνατος των τριών τους ήταν ασφυκτικός με επακόλουθη δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Παράλληλα, στο νεκροταφείο Νέας Σμύρνης παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος, με συγγενείς και φίλους να λένε το τελευταίο “αντίο” στα δίδυμα αγγελούδια.

Οικογενειακοί φίλοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με μία φίλη της οικογένειας να λέει για την χαροκαμένη μητέρα «Την σκότωσε ένα εκατομμύριο φορές με αυτό τον τρόπο! Ήξερε ότι αυτό που κάνει είναι το χειρότερο…».

Δείτε το απόσπασμα…