Για πρώτη φορά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη- Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν (Video)

Η μητέρα της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, που έχασε τη ζωή της πριν από τρία χρόνια, ενώ είχε πάει στην Αλβανία για ορθοδοντικές εργασίες, μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η ίδια απέρριψε τους ισχυρισμούς του πατέρα της 16χρονης πως η κόρη τους ήταν έγκυος, αναφέροντας πως το κορίτσι δεν είχε σχέση. […]

Η μητέρα της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, που έχασε τη ζωή της πριν από τρία χρόνια, ενώ είχε πάει στην Αλβανία για ορθοδοντικές εργασίες, μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η ίδια απέρριψε τους ισχυρισμούς του πατέρα της 16χρονης πως η κόρη τους ήταν έγκυος, αναφέροντας πως το κορίτσι δεν είχε σχέση.

Παράλληλα, αποκάλυψε για ποιους λόγους η κόρη της έμενε σε οικοτροφείο, ενώ αναφέρθηκε και στην μοιραία μέρα που η κοπέλα έχασε τη ζωή της.

Τόνισε, δε, πως σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία- νεκροτομή στα Τίρανα, η αιτία θανάτου της 16χρονης ήταν εγκεφαλικό.

Δείτε τα βίντεο…