«Έβαλα τον Πανόπουλο να κάνει τον αστρολογικό χάρτη της κόρης μου και μου λέει “Την πάτησες! Είναι ίδιος με της Μαντόνα”». Ποιος το είπε; (Video)

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν πιστεύει στα ζώδια. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος τόνισε «Όταν κάναμε τον “Πόλεμο των Άστρων” με τον Γιώργο Πανόπουλο, μου έλεγε διάφορα πράγματα και είχα κολλήσει… Και τον έβαλα τότε- μόλις είχε γεννηθεί η κόρη […]

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν πιστεύει στα ζώδια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος τόνισε «Όταν κάναμε τον “Πόλεμο των Άστρων” με τον Γιώργο Πανόπουλο, μου έλεγε διάφορα πράγματα και είχα κολλήσει… Και τον έβαλα τότε- μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου, η Φοίβη- και τον έβαλα και μου έκανε τον αστρολογικό της χάρτη και μου είπε “Την πάτησες, φίλε, είναι ίδιο με την Μαντόνα, τα πρώτα τέσσερα είναι ίδια με την Μαντόνα… Στο σπίτι θα έχεις συνέχεια κόσμο! Και όντως, έχει ήδη ξεκινήσει το πράγμα!».

Δείτε το απόσπασμα…