Στον Ανακριτή ο 25χρονος κατά συρροή βιαστής- Δυο ακόμη θύματά του τον αναγνώρισαν (Video)

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο 25χρονος κατά συρροή βιαστής, που συνελήφθη και κατηγορείται για επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, οι οποίες συνήθως φορούσαν κολάν ή μίνι φούστες και τακούνια. Ο ίδιος πρόκειται να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή, ενώ μπήκε από διαφορετική πόρτα, ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή […]

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα ο 25χρονος κατά συρροή βιαστής, που συνελήφθη και κατηγορείται για επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, οι οποίες συνήθως φορούσαν κολάν ή μίνι φούστες και τακούνια.

Ο ίδιος πρόκειται να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή, ενώ μπήκε από διαφορετική πόρτα, ώστε να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αρχικά έκανε πλάκα, λέγοντας πως τον ταλαιπωρούν άδικά, ενώ “έσπασε” όταν παρουσιάστηκαν δύο ακόμη γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί.

Τα δύο ακόμη θύματά του βρέθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και στο τμήμα Αμπελοκήπων για να υποβάλλουν μήνυση στον 25χρονο, καθώς τον αναγνώρισαν από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται σε 10.

Δείτε τα βίντεο…