Δραματικές ώρες για οικογένεια με 3 μικρά παιδιά στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας- Το σπίτι τους κάηκε και με δάκρυα στα μάτια κάνουν έκκληση για βοήθεια (Video)

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει μία οικογένεια με τρία μικρά παιδάκια στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Το σπίτι τους έγινε στάχτη, μετά από φωτιά και οι ίδιοι βιώνουν μία πολύ άσχημη κατάσταση, αυτές τις άγιες μέρες, με τον πατέρα της οικογένεια και κτηνοτρόφο, Ηλία, να κοιμάται στον φορτηγό του και την οικογένεια με τα τρία παιδάκια να […]

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει μία οικογένεια με τρία μικρά παιδάκια στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Το σπίτι τους έγινε στάχτη, μετά από φωτιά και οι ίδιοι βιώνουν μία πολύ άσχημη κατάσταση, αυτές τις άγιες μέρες, με τον πατέρα της οικογένεια και κτηνοτρόφο, Ηλία, να κοιμάται στον φορτηγό του και την οικογένεια με τα τρία παιδάκια να φιλοξενείται σε συγγενικά σπίτι.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε κοντά τους και οι ίδιοι, με δάκρυα στα μάτια, έκαναν έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να τους βοηθήσει.

Στη σελίδα της εκπομπής του Star στα social media αναρτήθηκαν οι αριθμοί λογαριασμού της οικογένειας, ώστε όποιος το επιθυμεί και μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια αυτή να ξαναφτιάξει τη ζωή της.