Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Κάθε μέρα που δεν έχει πισωγύρισμα είναι μια καλή μέρα…» (Video)

Συνεχώς στο πλευρό του καλού του φίλου, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο πρώην παρουσιαστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας και ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την κατάσταση της υγείας του. «Κάθε μέρα που δεν έχει πισωγύρισμα είναι μια καλή μέρα σε […]

Συνεχώς στο πλευρό του καλού του φίλου, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο πρώην παρουσιαστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας και ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την κατάσταση της υγείας του.

«Κάθε μέρα που δεν έχει πισωγύρισμα είναι μια καλή μέρα σε αυτές τις περιπτώσεις… Θα περιμένουμε κάποιες μέρες για να δούμε την απόκριση…» τόνισε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε πως το θετικό είναι ότι δεν έχει σοβαρά τραύματα στο υπόλοιπο σώμα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το πρωινό του ατυχήματος, ενώ μίλησε και για το δράμα που ζούσε για πολλά χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, καθώς η μητέρα του ήταν σε κώμα για 7 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το απόσπασμα…