Ξάνθη: Σοκ από την δολοφονία μιας 18χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα- Τι αποκαλύπτει ο ξάδελφος του θύματος (Video)

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μίας 18χρονης κοπέλας από την Ξάνθη από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 49χρονος πατέρας, που ήταν Πομάκος, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Από την εξέταση των δύο σορών φάνηκε πως προηγήθηκε πάλη, ανάμεσα σε […]

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μίας 18χρονης κοπέλας από την Ξάνθη από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ενώ ο 49χρονος πατέρας, που ήταν Πομάκος, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Από την εξέταση των δύο σορών φάνηκε πως προηγήθηκε πάλη, ανάμεσα σε πατέρα και κόρη, με την κοπέλα να προσπαθεί να σωθεί.

«Δεν ισχύει ότι ο πατέρας δεν ενέκρινε τη σχέση της… Είχε σχέση αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα με αυτό… Ήταν παραπληροφόρηση» τόνισε ο ξαδελφός της άτυχης κοπέλας, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Δείτε το απόσπασμα…