Συγκλονισμένοι οι φίλοι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη- «Του έλεγα “Μην τρέχεις σε παρακαλώ”, “Δεν παθαίνω τίποτα, μην ανησυχείς” μου απαντούσε…» (Video)

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και πρώην συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη από το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής και το γεγονός πως νοσηλεύεται ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας. «Είχε τρελή αγάπη με τις μηχανές! Όταν μου είπε η αδελφή μου ότι κάτι έγινε το πρώτο […]

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι και πρώην συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αγγελίδη από το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής και το γεγονός πως νοσηλεύεται ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου της Βούλας.

«Είχε τρελή αγάπη με τις μηχανές! Όταν μου είπε η αδελφή μου ότι κάτι έγινε το πρώτο που σκέφτηκα είναι ότι έπαθε ατύχημα με τη μηχανή… Του έλεγα “Κωνσταντίνε μου, μην τρέχεις, σε παρακαλώ…”, “Δεν παθαίνω τίποτα εγώ, μην ανησυχείς… Εγώ θα είμαι και αύριο, Μαράκι, να μαγειρεύουμε…”» τόνισε η Μαρία Λόη.

Ο Στέλιος Κρητικός, με τον οποίο ήταν μαζί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, μίλησε για όσα έλεγαν εκείνη την ημέρα, ενώ η Εύη Αδάμ, με την οποία συνεργάζονταν για τέσσερα χρόνια, δήλωσε σοκαρισμένη.

Η Έλσα Τόλη, δε, εμφανώς συγκλονισμένη, τόνισε πόσο τον αγαπά και ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο πέρα από το ότι όλα θα πάνε καλά.

Δείτε το απόσπασμα…