«Δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα πράγματα, είναι του διαβόλου! Θα με έβρισκαν κάπου κλαμένη, αποστεωμένη…». Ποια γνωστή ηθοποιός το είπε για το “Survivor”; (Video)

Για το “Survivor” μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” η πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αποκλείοντας την πιθανότητα να πάει σε κάποιο reality επιβίωσης. «Δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα πράγματα, είναι του διαβόλου! Πως τα κάνουν όλα αυτά τα πράγματα; Εγώ θα έκλαιγα σε μία γωνιά… Θα με έβρισκαν κάπου κλαμένη, αποστεωμένη… […]

Για το “Survivor” μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” η πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, αποκλείοντας την πιθανότητα να πάει σε κάποιο reality επιβίωσης.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα πράγματα, είναι του διαβόλου! Πως τα κάνουν όλα αυτά τα πράγματα; Εγώ θα έκλαιγα σε μία γωνιά… Θα με έβρισκαν κάπου κλαμένη, αποστεωμένη… Δεν θα έτρωγα τίποτα, γιατί σε αυτά πρέπει να κερδίσεις κάτι για να φας, σωστά;» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ αποκάλυψε πως της έχουν κάνει πρόταση για το “Dancing with the Stars” και για το “Your face sounds familiar”.

Δείτε το απόσπασμα…