Θοδωρής Ρουσόπουλος: «Όταν ο πατέρας μου αρρώστησε, πήγε σε δημόσιο νοσοκομείο… Εγώ ήμουν υπουργός και ο αδελφός μου ήταν άνεργος» (Video)

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο πρώην υπουργός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, ενώ ανέφερε «Όταν ο πατέρας μου έπαθε το πρόβλημα με την καρδιά του και άλλα προβλήματα με την υγεία του πήγε σε ένα νοσοκομείο, […]

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο πρώην υπουργός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, ενώ ανέφερε «Όταν ο πατέρας μου έπαθε το πρόβλημα με την καρδιά του και άλλα προβλήματα με την υγεία του πήγε σε ένα νοσοκομείο, στο Ιπποκράτειο, σε θάλαμο με πολλά κρεβάτια μέσα, με άλλους ασθενείς… Περίμενε υπομονετικά και αυτός και εμείς να μάθουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων… Δεν πήγα να χρησιμοποιήσω κάποιο πολιτικό μέσον. Εγώ το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, ήμουν υπουργός και ο αδελφός μου ήταν άνεργος!».

Δείτε το απόσπασμα…