“Το πρώτο μας πάρτι”: Μια συγκινητική βραδιά για την Άσπα (Video)

Μία βραδιά αφιερωμένη στην Άσπα, το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, έκαναν οι συντελεστές της παράστασης “Το πρώτο μας πάρτι”. Με πρωτοβουλία του Μάκη Δελαπόρτα και του Μάρκου Σεφερλή, διοργανώθηκε μία συγκινητική παράσταση, όπου δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά ένα κουτί, όπου οι θεατές έδιναν όσα χρήματα επιθυμούσαν, ώστε να συγκεντρωθεί το […]

Μία βραδιά αφιερωμένη στην Άσπα, το κορίτσι που πυροβολήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, έκαναν οι συντελεστές της παράστασης “Το πρώτο μας πάρτι”.

Με πρωτοβουλία του Μάκη Δελαπόρτα και του Μάρκου Σεφερλή, διοργανώθηκε μία συγκινητική παράσταση, όπου δεν υπήρχε εισιτήριο, αλλά ένα κουτί, όπου οι θεατές έδιναν όσα χρήματα επιθυμούσαν, ώστε να συγκεντρωθεί το πόσο που απαιτείται για να αγοραστεί το ειδικό όχημα που χρειάζεται η Άσπα για τις μετακινήσεις της.

Το κορίτσι ήταν εκεί μαζί με την μητέρα του, Σπυριδούλα Φατούρου, ενώ το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου για να ενισχύσει την μεγάλη προσπάθεια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που είναι πάντα στο πλευρό της Άσπας, βρέθηκαν εκεί και στην εκπομπή του Star είδαμε όσα συνέβησαν στην όμορφη βραδιά. 

Δείτε το απόσπασμα…