Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τους πρώην της: «Δεν κράτησα ποτέ με κανέναν φιλία! Το μόνο που αισθανόμουν ήταν ότι δεν έπρεπε να έχω καμία άλλη σχέση!» (Video)

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για το γεγονός πως η Ναταλία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της με την Ελένη να δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει πως γίνεται αυτό. «Εγώ θα σου μιλήσω πολύ ανοιχτά, στην αρχή θα ζήλευα! Ακόμα κι αν εγώ δεν […]

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για το γεγονός πως η Ναταλία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της με την Ελένη να δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει πως γίνεται αυτό.

«Εγώ θα σου μιλήσω πολύ ανοιχτά, στην αρχή θα ζήλευα! Ακόμα κι αν εγώ δεν ήθελα άλλο…» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, με τη Ναταλία Γερμανού να της απαντά πως είναι αλλιώς τα πράγματα για μια γυναίκα που έχει περάσει από έναν γάμο, έχει κάνει παιδιά και το τέλος της σχέσης της είναι πιο περίπλοκο από ότι μιας δικής της σχέσης.

«Υπήρξα και ελεύθερη! Δεν γεννήθηκα παντρεμένη… Δεν κράτησα ποτέ με κανέναν φιλία! Ούτε μου περνούσε από το μυαλό ότι μπορώ αυτό να το κάνω πράξη… Το μόνο που αισθανόμουν ήταν ότι δεν έπρεπε να έχω καμία άλλη σχέση!» είπε η παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε «Δεν σου λέω να βρεθούμε κάπου τυχαία μετά από χρόνια και να πούμε ένα “γεια”, αλλά να μιλάμε στο τηλέφωνο; Τι να πούμε; Θα έχω δίπλα τον νυν άνθρωπό μου, που μπορεί να είμαστε 2, 3, 5 χρόνια μαζί και θα μιλάω με τον πρώην μου που λέγαμε και με αυτόν τότε τέτοια πράγματα… Και για ποιο λόγο να βάλω και τον άλλο να σκέφτεται “Τι λένε αυτοί οι δύο στα τηλέφωνα”, που κι εγώ δεν έχω και τίποτα να πω…».

Δείτε το απόσπασμα…