Θρίλερ με τις αστυνομικές έρευνες για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης- Τα μεγάλα ερωτηματικά και τα νέα στοιχεία (Video)

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις αστυνομικές έρευνες να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτηματικά, που εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο ξάδελφος της άτυχης γυναίκας, Παναγιώτης Ζήκος, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, τονίζοντας πως η θέση της οικογένειας εξακολουθεί να είναι πως η 44χρονη δεν θα […]

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, με τις αστυνομικές έρευνες να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτηματικά, που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ο ξάδελφος της άτυχης γυναίκας, Παναγιώτης Ζήκος, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, τονίζοντας πως η θέση της οικογένειας εξακολουθεί να είναι πως η 44χρονη δεν θα διέπρατε αυτοκτονία.

Ο σύμβουλος εγκληματικών διερευνήσεων, Γιώργος Ραυτογιάννης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Star και αναφέρθηκε στις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Η πορεία του αυτοκινήτου εξακολουθεί να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, ενώ και η στάση στην οποία βρέθηκε το σώμα της γυναίκας αποδεικνύει πως δεν είχε τις αισθήσεις της την ώρα του θανάτου της.

Δείτε τα βίντεο…