Χαμός στη δίκη για τη δολοφονία του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη- Ποια ήταν η ποινή, τι είπε ο δράστης για τη δολοφονία και τι δήλωσε ο πατέρας του θύματος (Video)

Συγκλονιστικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της δίκης για την δολοφονία του 14χρονου Τάσου στο χωριό Γέφυρα, με κατηγορούμενο έναν 16χρονο, σήμερα, φίλο του. Η ποινή που επιβλήθηκε στον 16χρονο, ήταν η ανώτερη που θα μπορούσε να του επιβληθεί και επιβάλλει τον εγκλεισμό του στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, μέχρι τα 21 του […]

Συγκλονιστικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της δίκης για την δολοφονία του 14χρονου Τάσου στο χωριό Γέφυρα, με κατηγορούμενο έναν 16χρονο, σήμερα, φίλο του.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον 16χρονο, ήταν η ανώτερη που θα μπορούσε να του επιβληθεί και επιβάλλει τον εγκλεισμό του στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, μέχρι τα 21 του χρόνια.

Ο πατέρας του άτυχου Τάσου, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, με τον πατέρα του παιδιού να τονίζει πως ο δράστης δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και είπε πως δεν θυμάται τι έγινε.

Δείτε το απόσπασμα…