Σάκης Κεχαγιόγλου: Ο λόγος που έγινε δικηγόρος και η σχέση του με την πολιτική: «Στην Αμερική ήμουν ο πρώτος αλλοδαπός που…» (Video)

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την οικογένειά του, τους λόγους που τον έκαναν να γίνει δικηγόρος, αλλά και την πολιτική. «Δεν το κρύβω, με ενδιέφερε ο δημόσιος χώρος… Και στο πανεπιστήμιο και στην Αμερική […]

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την οικογένειά του, τους λόγους που τον έκαναν να γίνει δικηγόρος, αλλά και την πολιτική.

«Δεν το κρύβω, με ενδιέφερε ο δημόσιος χώρος… Και στο πανεπιστήμιο και στην Αμερική ήμουν, να το πω και έτσι, ο πρώτος αλλοδαπός, ο οποίος εργάστηκε στην Επιτροπή εξωτερικών σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας… Δούλεψα για δύο χρόνια στη Γερουσία, στο γραφείο ενός ρεπουμπλικανού γερουσιαστή…» είπε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα…