Εξελίξεις στην υπόθεση του 62χρονου καρδιολόγου από την Κρήτη που δολοφονήθηκε με κατηγορούμενους έναν 38χρονο Βούλγαρο αστυνομικό και την σύζυγο του θύματος- Όσα είπε η αδελφή του (Video)

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στην Κρήτη, καθώς όπως αποδείχθηκε ο θανών διέθετε αμύθητη περιουσία. Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του γιατρού είναι ένας 38χρονος αστυνομικός με καταγωγή από τη Βουλγαρία και η σύζυγος του καρδιολόγου, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Βούλγαρο. Η αδελφή του θύματος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με […]

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στην Κρήτη, καθώς όπως αποδείχθηκε ο θανών διέθετε αμύθητη περιουσία.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του γιατρού είναι ένας 38χρονος αστυνομικός με καταγωγή από τη Βουλγαρία και η σύζυγος του καρδιολόγου, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Βούλγαρο.

Η αδελφή του θύματος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η περιουσία του αδελφού της, ενώ τα τελευταία χρόνια τα δύο αδέλφια δεν είχαν σχέσεις, λόγω του γάμου του 62χρονου με την 37χρονη Βουλγάρα.

Δείτε το απόσπασμα…