Αθωώθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνταν για κακοποίηση 10χρονου- Τι λένε οι συνήγοροί τους και τι απαντά η μητέρα του 10χρονου (Video)

Αθωώθηκαν, αργά χθες το βράδυ, οι τρείς ανήλικοι που κατηγορούνταν πως κακοποίησαν 10χρονο, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου του, στην περιοχή του Βόλου. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησαν οι συνήγοροι των τριών παιδιών, οι οποίοι ανέφεραν πως το κατηγορητήριο κατέρρευσε, καθώς δεν υπήρχε ούτε γενετικό υλικό των τριών ανηλίκων, αλλά ούτε και του […]

Αθωώθηκαν, αργά χθες το βράδυ, οι τρείς ανήλικοι που κατηγορούνταν πως κακοποίησαν 10χρονο, μέσα στις τουαλέτες του σχολείου του, στην περιοχή του Βόλου.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησαν οι συνήγοροι των τριών παιδιών, οι οποίοι ανέφεραν πως το κατηγορητήριο κατέρρευσε, καθώς δεν υπήρχε ούτε γενετικό υλικό των τριών ανηλίκων, αλλά ούτε και του 10χρονου, στο όργανο που φέρονται να χρησιμοποίησαν, ενώ το παιδί δεν έφερε και ουσιαστικά ίχνη κακοποίησης.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 10χρονου τόνισε πως πιστεύει το παιδί της αλλά και πως σκοπεύει να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Η, δε, ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί, Ρουμπίνη Λεονταρή, έδωσε τη δική της απάντηση, μιλώντας στην εκπομπή του Star και ανέφερε πως εντόπισε στοιχεία που συνηγορούσαν υπέρ διεισδυτικού τύπου κακοποίησης.

Δείτε τα βίντεο…