Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μιλά για τον ρόλο της Μαρίνας στη “Μουρμούρα”: «Είναι τελείως τρελή! Αυτό, όμως, που έχουν κοινό με τον Ηλία είναι…» (Video)

Για τη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, όπου υποδύεται την Μαρίνα, εδώ και πέντε σεζόν, μίλησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε ως καλεσμένη. «Υπάρχει πολλή αγάπη και αυτό είναι που στηρίζει τα πάντα… Όπως και να είναι αυτό το ζευγάρι, με ό,τι σουρεαλιστικό και να περνάει!» είπε η γνωστή […]

Για τη δημοφιλή σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, όπου υποδύεται την Μαρίνα, εδώ και πέντε σεζόν, μίλησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε ως καλεσμένη.

«Υπάρχει πολλή αγάπη και αυτό είναι που στηρίζει τα πάντα… Όπως και να είναι αυτό το ζευγάρι, με ό,τι σουρεαλιστικό και να περνάει!» είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ αναφερόμενη στον ρόλο της Μαρίνας είπε «Αυτή είναι τελείως τρελή! Αλλά είναι καλούλα, είναι καλή ψυχή… Είναι, όμως, απρόβλεπτη! Αυτό που έχουν κοινό με τον Ηλία είναι πως είναι πολύ συντηρητική… Γιατί και η Μαρίνα είναι πολύ συντηρητική, ανεξάρτητα αν είναι τρελή, τα κάνει εκ του ασφαλούς…». 

Δείτε το απόσπασμα…