Η γνωστή παρουσιάστηκε την οποία ερωτεύτηκε κακοποιός- Οι φήμες και όσα είχε πει η σύντροφός του στους αστυνομικούς (Video)

Το ειδύλλιο της παρουσιάστριας με τον κακοποιό είχε απασχολήσει περισσότερα από 20 χρόνια πριν, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο λόγος για τον Παύλο Κερεμίδη, που είχε σκοτωθεί σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στο πάρκινγκ ενός μεγάλου νοσοκομείου. Η σύντροφός του σκληρού κακοποιού είχε αναφέρει κάποια στιγμή στους αστυνομικούς πως […]

Το ειδύλλιο της παρουσιάστριας με τον κακοποιό είχε απασχολήσει περισσότερα από 20 χρόνια πριν, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο λόγος για τον Παύλο Κερεμίδη, που είχε σκοτωθεί σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στο πάρκινγκ ενός μεγάλου νοσοκομείου.

Η σύντροφός του σκληρού κακοποιού είχε αναφέρει κάποια στιγμή στους αστυνομικούς πως ήταν παθολογικά ερωτευμένος με πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, με την ίδια να ισχυρίζεται πως είχαν και σχέση.

Δείτε το απόσπασμα…