«Μπαίνω στο ΚΤΕΛ και ακούω τις συμπεθέρες που λένε για τις νύφες! Στήνω αυτί κανονικά, που λένε “Δεν τη θέλω… Με αυτόν τον καημό θα πάω!». Ποιος το είπε; (Video)

Ο πολύ γνωστός Έλληνας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός πως απολαμβάνει, όταν παίρνει το ΚΤΕΛ, τις συζητήσεις τις οποίες ακούει! «Μπήκα στο ΚΤΕΛ πριν από κανένα χρόνο… Δεν καταλαβαίνεις τι ζω στο ΚΤΕΛ, τρελαίνομαι! Ακούω τις συμπεθέρες να λένε για τις νύφες… Δεν έχω καλύτερο! […]

Ο πολύ γνωστός Έλληνας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός πως απολαμβάνει, όταν παίρνει το ΚΤΕΛ, τις συζητήσεις τις οποίες ακούει!

«Μπήκα στο ΚΤΕΛ πριν από κανένα χρόνο… Δεν καταλαβαίνεις τι ζω στο ΚΤΕΛ, τρελαίνομαι! Ακούω τις συμπεθέρες να λένε για τις νύφες… Δεν έχω καλύτερο! Δεν με καταλάβαιναν, σου λέει “Αποκλείεται να είναι αυτός!”. Στήνω αυτί κανονικά, που λένε “Δεν τη θέλω, τον έχει βάλει στο βρακί της! Αχ θα πεθάνω, με αυτό τον καημό θα πάω”…» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε τα βίντεο…