Επιστολή- έκκληση στον Πρωθυπουργό από την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη που δίνει “μάχη” για τη ζωή- Τι λέει η μητέρα του παιδιού (Video)

Δύσκολες ώρες περνά ο μικρός Παναγιώτης, ο οποίος δίνει τη δική του “μάχη” με τον καρκίνο, από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται. Ο πατέρας του παιδιού απέστειλε επιστολή- έκκληση στον Πρωθυπουργό, καθώς η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για τη ζωή του. Ο Παναγιώτης επρόκειτο να κάνει ένα εμβόλιο, στην Αμερική, το οποίο εξασφαλίζει βιωσιμότητα 80% σε […]

Δύσκολες ώρες περνά ο μικρός Παναγιώτης, ο οποίος δίνει τη δική του “μάχη” με τον καρκίνο, από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται.

Ο πατέρας του παιδιού απέστειλε επιστολή- έκκληση στον Πρωθυπουργό, καθώς η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για τη ζωή του.

Ο Παναγιώτης επρόκειτο να κάνει ένα εμβόλιο, στην Αμερική, το οποίο εξασφαλίζει βιωσιμότητα 80% σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο εμφανίστηκε ένα νευροβλάστωμα στον εγκέφαλό του, το οποίο αφαιρέθηκε έπειτα από πολύωρο χειρουργείο, όμως άλλαξε τα σχέδιά τους.

Η νέα ανάγκη απαιτεί μία εξάμηνη θεραπεία για το παιδί, πριν το εμβόλιο, ωστόσο το νοσοκομείο Memorial απαιτεί πλέον την καταβολή επιπλέον 215.000 δολαρίων για να προχωρήσει στη θεραπεία, πόσο το οποίο η οικογένεια αδυνατεί να συγκεντρώσει άμεσα, με τον πατέρα του να ζητά από το ελληνικό κράτος να καλύψει το ποσό.

Η μητέρα του Παναγιώτη, Λίτσα, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και, με δάκρυα στα μάτια, έκανε τη δική της έκκληση για να σωθεί το παίδι της.

Δείτε τα βίντεο…