Στα δικαστήρια η υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του- Όσα ανέφεραν ο δικηγόρος και η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας (Video)

Στα δικαστήρια βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου και για την οποία κατηγορείται ένας 37χρονος αστυνομικός, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, καθώς και η 38χρονη σύζυγος του γιατρού. Τέσσερις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα, η 38χρονη που βρίσκεται στη φυλακή δήλωσε ότι αποποιείται την κληρονομιά του γιατρού, ενώ η μητέρα τους διεκδικεί την […]

Στα δικαστήρια βρίσκεται η υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου και για την οποία κατηγορείται ένας 37χρονος αστυνομικός, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, καθώς και η 38χρονη σύζυγος του γιατρού.

Τέσσερις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα, η 38χρονη που βρίσκεται στη φυλακή δήλωσε ότι αποποιείται την κληρονομιά του γιατρού, ενώ η μητέρα τους διεκδικεί την επιτροπεία του 5χρονου γιου τους. Την επιτροπεία και την ανάθεση της επιμέλειας, όμως, ζητούν, επίσης και η αδελφή και ο γαμπρός του καρδιολόγου.

Ο δικηγόρος της 38χρονης, Μανώλης Αναστασάκης, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ενώ και η πεθερά του 62χρονου και μητέρα της κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή του Star για την κόρη της, αλλά και τον εγγονό της, τον οποίο μεγαλώνει εκείνη, προς το παρόν.

Δείτε τα βίντεο…