Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της Καίτης Γκρέι- Τι προτίθεται να κάνει η γυναίκα που κατηγορεί για κλοπή (Video)

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της καταγγελίας της Καίτης Γκρέι πως την δηλητηρίασαν και έκλεψαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το σπίτι της. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ, η γυναίκα την οποία κατηγορεί για τη διάρρηξη η τραγουδίστρια πρόκειται να μεταβεί σήμερα σε αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο της, ώστε να αρνηθεί τις κατηγορίες. Όπως συμπλήρωσε, […]

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της καταγγελίας της Καίτης Γκρέι πως την δηλητηρίασαν και έκλεψαν αντικείμενα μεγάλης αξίας από το σπίτι της.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ, η γυναίκα την οποία κατηγορεί για τη διάρρηξη η τραγουδίστρια πρόκειται να μεταβεί σήμερα σε αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο της, ώστε να αρνηθεί τις κατηγορίες.

Όπως συμπλήρωσε, δε, ο δημοσιογράφος τόσο η γυναίκα, όσο και η κόρη της, στην οποία άνηκε και το τηλέφωνο το οποίο είχε η Καίτη Γκρέι, βρίσκοταν όλες αυτές τις μέρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε το απόσπασμα…