«Μεγάλη παιχτούρα! Είναι μία φωνή που, όχι απλά θα λείψει, λείπει ήδη…». Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον Τζίμη Πανούση; (Video)

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Τζίμη Πανούση. «Είναι θεός ο Πανούσης! Τώρα θα τον ανακαλύψουν όλοι τον Πανούση… Μεγάλη παιχτούρα!» είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ συμπλήρωσε «Δεν θα έλεγα ότι είχαμε φιλική σχέση, αλλά πήγαινα συνέχεια και τον έβλεπα και τον […]

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Τζίμη Πανούση.

«Είναι θεός ο Πανούσης! Τώρα θα τον ανακαλύψουν όλοι τον Πανούση… Μεγάλη παιχτούρα!» είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ενώ συμπλήρωσε «Δεν θα έλεγα ότι είχαμε φιλική σχέση, αλλά πήγαινα συνέχεια και τον έβλεπα και τον διάβαζα μόνιμα και θεωρώ ότι είναι μία φωνή που, όχι απλά θα λείψει, λείπει ήδη… Τώρα το βουλώνουν όλοι και δεν μιλάει κανένας, δεν λέει κάτι, να ακούσουμε και κάτι άλλο…».

Δείτε το απόσπασμα…