Μάκης Δελαπόρτας: Το αστείο περιστατικό επί σκηνής- «Ξαφνικά, αισθάνομαι ότι από πίσω μου…» (Video)

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία γυρίστηκε στη σκηνή του θεάτρου Coronet, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που έλαβε χώρα στη σκηνή της παράστασης “Το πρώτο μας πάρτι”. «Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, είμαι στη σκηνή πάνω και μιλάω στον κόσμο γιατί αφηγούμαι την παράσταση και περνάνε οπωσδήποτε οι τραγουδιστές ο ένας […]

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία γυρίστηκε στη σκηνή του θεάτρου Coronet, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που έλαβε χώρα στη σκηνή της παράστασης “Το πρώτο μας πάρτι”.

«Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, είμαι στη σκηνή πάνω και μιλάω στον κόσμο γιατί αφηγούμαι την παράσταση και περνάνε οπωσδήποτε οι τραγουδιστές ο ένας μετά τον άλλο… Ξαφνικά, αισθάνομαι ότι από πίσω μου περνάει κάποιος, πάει στον μαέστρο, του λέει κάτι στο αυτί και φεύγει… Λέω “Κάτι έχει γίνει τώρα… Κάποιος δεν μπορεί να βγει, κάτι έχει γίνει και δεν μπορούν να το πουν σε μένα…”. Πάω μέσα, λέω “Λάκη μου τι έγινε; Γιατί βγήκες στη σκηνή;”. “Έτσι” μου λέει, “ήθελα να πω κάτι στον μαέστρο”…» είπε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα…