Λύγισε η Νανά Παλαιτσάκη on air- Τι συνέβη; (Video)

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε ως καλεσμένη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η γνωστή δημοσιογράφος ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες και στα πλαίσια του “Respect Greece”, παρουσιάζει τις επιτυχίες Ελλήνων, που κάνουν τη χώρα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στον […]

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε ως καλεσμένη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η γνωστή δημοσιογράφος ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες και στα πλαίσια του “Respect Greece”, παρουσιάζει τις επιτυχίες Ελλήνων, που κάνουν τη χώρα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου.

Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής, με την έκπληξη που της έκαναν η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της.

Σε ένα βίντεο, στο οποίο συγκεντρώθηκαν μερικοί από τους σπουδαίους Έλληνες από τους οποίους έχει πάρει συνέντευξη η Νανά, ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος Ιταλός συνθέτης, Stefano Gargiulo, ανέλαβε και έγραψε ένα τραγούδι για το “Respect Greece”, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα την Νανά.

Δείτε το απόσπασμα…