Η Νανά Παλαιτσάκη καταγγέλει: «Ζήτησα μία συστατική επιστολή από το υπουργείο ότι είμαι δημοσιογράφος 33 χρόνια και…» (Video)

Οργισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια με την γραφειοκρατία στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. «Έχω πολύ μεγάλο θυμό… Ζήτησα για να πάω στην Αμερική μία συστατική επιστολή από το αρμόδιο υπουργείο ότι είμαι δημοσιογράφος 33 χρόνια, δεν μου απάντησαν ούτε με mail! Στην Αμερικάνικη πρεσβεία είπα […]

Οργισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, η Νανά Παλαιτσάκη αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια με την γραφειοκρατία στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Έχω πολύ μεγάλο θυμό… Ζήτησα για να πάω στην Αμερική μία συστατική επιστολή από το αρμόδιο υπουργείο ότι είμαι δημοσιογράφος 33 χρόνια, δεν μου απάντησαν ούτε με mail! Στην Αμερικάνικη πρεσβεία είπα ότι θέλω τη Visa I, ζήτησα από το αρμόδιο υπουργείο εδώ να μου δώσει μία συστατική επιστολή για την πρεσβεία, δεν με πήραν πίσω ποτέ και με πήραν οι Αμερικάνοι και με διαπίστευσαν να καλύπτω ό,τι αφορά Ηνωμένες Πολιτείες στον κόσμο… Έχω τη σημαντικότερη ταυτότητα, γιατί είδαν το βιογραφικό μου, τι έχω κάνει, που έχω δουλέψει και με έκαναν USA Press! Και η Ελλάδα δεν θέλει να μου δώσει μία συστατική επιστολή ότι δουλεύω για τα ελληνικά media 33 χρόνια!» τόνισε η ίδια, εμφανώς οργισμένη.

Δείτε το απόσπασμα…