Φαίδων Εγκολφόπουλος: Ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως αποκαλύπτει ποιο θα ήταν το ντόμινο των εξελίξεων εάν κατέρρεε η Ελλάδα (Video)

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου παρουσιάστηκε και η συνέντευξή της με καθηγητή της σχολής Αεροναυπηγών και Μηχανολογίας και έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως, Φαίδωνα Εγκολφόπουλο. Ο σημαντικός ακαδημαϊκός, τον οποίο συμβουλεύεται ο Ομπάμα, τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα με τα κυριαρχικά δικαιώματα της […]

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου παρουσιάστηκε και η συνέντευξή της με καθηγητή της σχολής Αεροναυπηγών και Μηχανολογίας και έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως, Φαίδωνα Εγκολφόπουλο.

Ο σημαντικός ακαδημαϊκός, τον οποίο συμβουλεύεται ο Ομπάμα, τόνισε πως υπάρχει πρόβλημα με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αλλά και πως υπάρχουν ελπίδες που προέρχονται από τον κόσμο.

Μίλησε, δε και για την στρατηγική θέση της χώρας μας, αλλά και για το ντόμινο των εξελίξεων στην περίπτωση που θα κατέρρεε η Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Star…