Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το αστείο περιστατικό με τον… ζουζουνέλο! «Περνούσα από ένα φανάρι και ξαφνικά…» (Video)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η τηλεοπτική του σύζυγος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την προσφώνηση “Ζουζουνέλ” στη σειρά “Το σόι σου”, στην οποία συμμετέχουν, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να αφηγείται ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη στη Θεσσαλονίκη. «Περνούσα από ένα φανάρι, δεν […]

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η τηλεοπτική του σύζυγος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την προσφώνηση “Ζουζουνέλ” στη σειρά “Το σόι σου”, στην οποία συμμετέχουν, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να αφηγείται ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

«Περνούσα από ένα φανάρι, δεν είχε κόσμο, ήταν 2-3 και ξαφνικά εμφανίζονται άλλοι δύο, που ήταν κλασικοί Θεσσαλονικείς και λέγανε “Ρε φίλε, τι θα γίνει; Που θα πάμε μετά;” και ξαφνικά λένε “Ρε συ βλάκα, αυτός ο ζουζουνέλος δεν είναι;”. Εγώ εν τω μεταξύ δεν έχω γυρίσει, νόμιζαν ότι εγώ δεν τους άκουγα… Εγώ είχα κλάψει από τα γέλια…» είπε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα…