Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου- Τι αποκαλύπτει ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια (Video)

Νέα στοίχεια για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια. Όπως ανέφερε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, κατά την άποψή του, υπήρχαν δύο διαφορετικές ομάδες απαγωγέων, με την πρώτη ομάδα να έχει διαφύγει, καθώς αρχικά δεν ήταν ύποπτοι. Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρθηκε και […]

Νέα στοίχεια για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Καναδός ερευνητής που διόρισε η οικογένεια.

Όπως ανέφερε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, κατά την άποψή του, υπήρχαν δύο διαφορετικές ομάδες απαγωγέων, με την πρώτη ομάδα να έχει διαφύγει, καθώς αρχικά δεν ήταν ύποπτοι.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε όσα θεωρεί πως συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, αλλά και στο πως σκότωσαν οι δράστες τον άτυχο Μάριο.

Παράλληλα, τόνισε πως γνωρίζει ότι έβαλαν το πτώμα του 26χρονου σε μία αποθήκη κοντά στα Βίλια, ενώ περίπου 10 ημέρες αργότερα μετακίνησαν τη σορό σε άλλη κρυψώνα.

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα πως θα βρεθεί η σορός και η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει να κηδέψει το παιδί της.

Δείτε το απόσπασμα…