Το τελευταίο “αντίο” στη δημοσιογράφο Καρολίνα Κάλφα- Τραγική φιγούρα ο γιος της- Συγκλονίζει η εξομολόγηση του θείου της που την βρήκε νεκρή (Video)

Σήμερα το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στη δημοσιογράφο, που έχασε τη ζωή της με τραγικό και άδικο τρόπο, όταν ξέσπασε φωτιά στο δωμάτιό της. Τραγική φιγούρα ο 21χρονος γιος της, Αλέξανδρος, αλλά και η μητέρα της, Ελισάβετ, η οποία δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει την κόρη της, καθώς νοσηλεύεται ακόμη στο […]

Σήμερα το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στη δημοσιογράφο, που έχασε τη ζωή της με τραγικό και άδικο τρόπο, όταν ξέσπασε φωτιά στο δωμάτιό της.

Τραγική φιγούρα ο 21χρονος γιος της, Αλέξανδρος, αλλά και η μητέρα της, Ελισάβετ, η οποία δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει την κόρη της, καθώς νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν, φίλοι και συγχωριανοί, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για την άτυχη 50χρονη που ήταν πάντα αγωνίστρια στη ζωή της.

Επίσης, ο θείος της, Γιώργος Κουρτίδης, που ήταν εκείνος που την βρήκε νεκρή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, για τις συγκλονιστικές και τραγικές στιγμές που βίωσαν όλοι το πρωί της Κυριακής.

Δείτε τα βίντεο…