Θύμα ξυλοδαρμού από τον γυμναστή του καταγγέλει πως έπεσε 21χρονος- Τι λέει ο πατέρας του (Video)

Θύμα ξυλοδαρμού από τον προπονητή του στο γυμναστήριο καταγγέλει πως έπεσε 21χρονος. Ο πατέρας του νεαρού Σωτήρη, ο γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Γεώργας, μίλησε για όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο Παναγιώτης Γεώργας κατήγγειλε πως, για ασήμαντη αφορμή και ενώ έκανε για πρώτη φορά γυμναστική με τον συγκεκριμένο […]

Θύμα ξυλοδαρμού από τον προπονητή του στο γυμναστήριο καταγγέλει πως έπεσε 21χρονος.

Ο πατέρας του νεαρού Σωτήρη, ο γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Γεώργας, μίλησε για όσα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο Παναγιώτης Γεώργας κατήγγειλε πως, για ασήμαντη αφορμή και ενώ έκανε για πρώτη φορά γυμναστική με τον συγκεκριμένο γυμναστή και αφού διαφώνησαν σχετικά με μία άσκηση, τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο.

Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με τον πατέρα του, ενώ στη συνέχεια και η σύζυγός του και μητέρα του 21χρονου, απειλήθηκε, από άλλα πρόσωπα του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να πάθει προεμφραγματικό επεισόδιο και να εισαχθεί στο νοσοκομείο για μπαλονάκι.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή…