Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας απαντά, μετά την άγρια κόντρα στη Βουλή: «Το μαθαίνω από την τηλεόραση, δεν έχω στα χέρια μου τα πορίσματα! Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου…» (Video)

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, για το πόρισμα που αφορά τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας πριν από 2 περίπου χρόνια, κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, ο πατέρας της, Μάνος Παρασκάκης, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Ο πατέρας της 4χρονης τόνισε πως προσπαθεί […]

Με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή, ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, για το πόρισμα που αφορά τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας πριν από 2 περίπου χρόνια, κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, ο πατέρας της, Μάνος Παρασκάκης, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο πατέρας της 4χρονης τόνισε πως προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να δώσει μηνύματα αισιοδοξίας σε άλλους γονείς που πονούν, ωστόσο, όπως είπε, όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, καθώς είναι ο καθένας μόνος του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με τα πορίσματα, ενώ ανέφερε «Το μαθαίνω από την τηλεόραση, πιστεύω ότι έπρεπε να το μάθω από κάπου αλλού και να πάρω στα χέρια μου το πόρισμα, αφού υπάρχει… Έχω μείνει κατάπληκτος, δεν είναι μία κουβέντα που είπαν σε ένα καφενείο, το είπαν στη Βουλή των Ελλήνων… Μιλάμε για δύο πορίσματα, ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί πρόσωπο… Εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια για το παιδί μου! Ποιος φταίει και πέθανε το παιδί μου… Βλέπω ότι ο κ.Γεωργιάδης μιλάει για συγκάλυψη. Τι γίνεται;».

Δείτε τα βίντεο…