Τα νεότερα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη- Ποια είναι η κλινική του εικόνα μετά την έξοδό του από την Εντατική (Video)

Την προηγούμενη Πέμπτη η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από 57 ημέρες νοσηλείας. Σήμερα η εκπομπή του Star μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του πρώην παρουσιαστή. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται πλέον σε δίκλινο […]

Την προηγούμενη Πέμπτη η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από 57 ημέρες νοσηλείας.

Σήμερα η εκπομπή του Star μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του πρώην παρουσιαστή.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλεύεται πλέον σε δίκλινο δωμάτιο, δίπλα στη νευροχειρουργική πτέρυγα και μόνο η σύζυγός του και η αδελφή του μπορούν να τον επισκεφθούν για λίγο, υπό τον φόβο των λοιμώξεων.

Τις επόμενες ημέρες, δε, θα γίνει γνωστό πότε θα επιχειρήσουν οι γιατροί να τον σηκώσουν από το κρεββάτι.

Παράλληλα, ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως, σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, ο λόγος που καθυστέρησε να βγει ο Κωνσταντίνος από την Εντατική ήταν ένα μικρόβιο, το οποίο ευτυχώς δεν επιβάρυνε πολύ την υγεία του, αλλά και πως από τη μέση και πάνω η κλινική του εικόνα είναι πολύ καλή, κουνά τα χέρια του και επικοινωνεί. 

Δείτε το απόσπασμα…