Δημήτρης Φραγκιόγλου: 25 χρόνια μετά τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” ο “Χλαπάτσας” εξομολογείται: «Ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσεις στο δρόμο! Δεν είχα ιδιαίτερο οικονομικό όφελος…» (Video)

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο ηθοποιός που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του “Χλαπάτσα”, στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι πλέον 55 ετών, ενώ τόνισε πως ο ρόλος του στη δημοφιλή σειρά λειτούργησε και περιοριστικά στο να τον δουν διαφορετικά.  […]

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο ηθοποιός που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του “Χλαπάτσα”, στη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά”, μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι πλέον 55 ετών, ενώ τόνισε πως ο ρόλος του στη δημοφιλή σειρά λειτούργησε και περιοριστικά στο να τον δουν διαφορετικά. 

«Φυσικά καταλάβαινα την επιτυχία, σε ήξερε όλη η Ελλάδα! Ήταν δύσκολο την επόμενη μέρα να κυκλοφορήσεις στο δρόμο… Εγώ δεν είχα κάποιο οικονομικό όφελος ιδιαίτερο από όλη εκείνη την περίοδο. Καταρχήν, τότε δεν ήταν η περίοδος ακόμα που μοίραζαν τα λεφτά, ήταν τα πρώτα χρόνια…» τόνισε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα…