Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη- Τι αποκαλύπτει ο παθολογοανατόμος που θα εξετάσει τη σορό μετά τη νεκροψία (Video)

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση του νεκρού βρέφους, που βρέθηκε χθες σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη. Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας ρακοσυλλέκτης, ενώ ένας κάτοικος της περιοχής που τον άκουσε να φωνάζει σοκαρισμένος, κάλεσε την Αστυνομία. Ο άνθρωπος που είδε το άτυχο βρέφος, στο στόμα του οποίου είχαν τοποθετηθεί χαρτοπετσέτες, μίλησε στην κάμερα […]

Φρίκη έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση του νεκρού βρέφους, που βρέθηκε χθες σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας ρακοσυλλέκτης, ενώ ένας κάτοικος της περιοχής που τον άκουσε να φωνάζει σοκαρισμένος, κάλεσε την Αστυνομία.

Ο άνθρωπος που είδε το άτυχο βρέφος, στο στόμα του οποίου είχαν τοποθετηθεί χαρτοπετσέτες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, εμφανώς συγκλονισμένος, ενώ ο κορυφαίος παθολογοανατόμος, Εμμανουήλ Αγαπητός, ο οποίος θα εξετάσει τα σπλάχνα του άτυχου βρέφους μετά τη νεκροψία αποκάλυψε στην εκπομπή του Star τη διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε τα βίντεο…