Μαριάννα Τουμασάτου: H κόρη μου δεν θα ερχόταν σε πρεμιέρα με κάμερες. Δεν έχω μουρλαθεί ακόμα (Video)

Επίσημη πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ η παράσταση “Πανικός στο υπουργείο” και η  Μαριάννα Τουμασάτου που πρωταγωνιστεί σε αυτή δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες. Όταν  ρωτήθηκε για το αν η κόρη της θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασής τ απάντησε: «Σε πρεμιέρα παράστασης, με τις κάμερες, θα ερχόταν η κόρη μου; Δεν έχω μουρλαθεί […]

Επίσημη πρεμιέρα είχε χθες το βράδυ η παράσταση “Πανικός στο υπουργείο” και η  Μαριάννα Τουμασάτου που πρωταγωνιστεί σε αυτή δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όταν  ρωτήθηκε για το αν η κόρη της θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα της παράστασής τ απάντησε: «Σε πρεμιέρα παράστασης, με τις κάμερες, θα ερχόταν η κόρη μου; Δεν έχω μουρλαθεί ακόμα».

Μάλιστα όπως τόνισε δεν επιθυμεί να εκθέσει την κόρη της στις κάμερες  και ανέφερε χαρακτηρηστικά την περιπέτεια που είχε παλαιότερα, όταν φωτογράφοι τράβηξαν φωτογραφία την κορούλα της ης όταν ήταν μόλις 2 μηνών, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να κινηθεί νομικά  για την προστασία του παιδιού της.

Δείτε όσα είπε στο video η αγαπημένη ηθοποιός