“Αλήθειες με τη Ζήνα”: Δείτε πως το πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη γέμισε αγάπη και ελπίδα με τον μικρό Παναγιωτάκη που επέστρεψε από το Memorial (Video)

 Στο πλατό της εκπομπής  “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε σήμερα ο 8 χρονος Παναγιωτάκης μαζίμε τους γονείς του και τον αδελφό του.Το παιδί οι Έλληνες αγκάλιασαν  και του έδωσαν  την ευκαιρία για το ταξίδι στην ελπίδα, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Memorial της Αμερικής. Το παιδί που παλεύει σαν λιοντάρι, μας συγκίνησε και μας απέδειξε,ότι όταν το […]

 Στο πλατό της εκπομπής  “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε σήμερα ο 8 χρονος Παναγιωτάκης μαζίμε τους γονείς του και τον αδελφό του.Το παιδί οι Έλληνες αγκάλιασαν  και του έδωσαν  την ευκαιρία για το ταξίδι στην ελπίδα, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Memorial της Αμερικής.

Το παιδί που παλεύει σαν λιοντάρι, μας συγκίνησε και μας απέδειξε,ότι όταν το κράτος γυρνάει την πλάτη, το θαύμα μπορούμε να το καταφέρουμε εμείς όλοι μαζί! 

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πλατό, αλλά και τις εκπλήξεις που ετοίμασε η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της στον μικρό Παναγιώτη.