Ο Σάκης Κεχαγιόγλου για το 20χρονο μοντέλο που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ: Θα δικαστεί στις 7 Μαρτίου από 7 ενόρκους (Video)

Ζωντανά στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε  ο διακεκριμένος ποινικολόγος,Σάκης Κεχαγιόγλου και μίλησε  για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση του 20χρονου μοντέλου,που κρατιέται στις φυλακές του Χόνγκ Κόνγκ για διακίνηση ουσιών. Να θυμίσουμε πως η 20χρονη Ειρήνη  συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 2017, στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν  έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, […]

Ζωντανά στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε  ο διακεκριμένος ποινικολόγος,Σάκης Κεχαγιόγλου και μίλησε  για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση του 20χρονου μοντέλου,που κρατιέται στις φυλακές του Χόνγκ Κόνγκ για διακίνηση ουσιών.

Να θυμίσουμε πως η 20χρονη Ειρήνη  συνελήφθη στις 20 Νοεμβρίου 2017, στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, όταν  έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της βρέθηκε μια κρυφή θήκη, όπου βρισκόταν φάκελος με  2,6 κιλά κοκαΐνης.

Αμέσως οι  αστυνομικοί την συνέλαβαν,  της φόρεσαν μια  μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και της έβαλαν  χειροπέδες Α).

Ακούστε όσα είπε στον ο Σάκης Κεχαγιόγλου στην εκπομπή