Μαρία Σολωμού-Πάνος Μουζουράκης: Δείτε πως έκλεψαν την παράσταση στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου (Video)

Ανάμεσα στους πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους που είχαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος στον γάμο τους στην Μύκονο ήταν και η Μαρία Σολωμού, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εδειχναν πιο ερωτευμένοι από πότε και κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας […]

Ανάμεσα στους πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους που είχαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος στον γάμο τους στην Μύκονο ήταν και η Μαρία Σολωμού, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής εδειχναν πιο ερωτευμένοι από πότε και κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στην δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο.

Από την μια η Μαρία Σολωμού λόγω του αέρα που φυσούσε έκανε πλάκα με τα αφάνα μαλλιά της αφήνοντάς τα επίτηδες να τα παίρνει ο αέρας, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης λόγω της ψύχρας που επικρατούσε κάποια στιγμή κρύωσε και κουκουλώθηκε με την κουβέρτα που υπήρχε στο κάθισμα του κάθε καλεσμένου!

Δείτε το σχετικό video