Κορινθίου-Πετράκης απαντάνε στον Γιάννη Παπαμιχαήλ περί εκμετάλλευσης του ονόματος των γονιών του: Έμείς τιμάμε τους γονείς του! (Video)

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από μια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε  για όσους όπως λέει εκμεταλλεύονται το όνομα των γονιών του για να βγάλουν λεφτά. Όπως διευκρίνησε σε αυτό που έγραψε δεν τον ενοχλεί που άλλοι ηθοποιοί παίζουν τους ρόλους που έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν η […]

Πριν από λίγες ημέρες μέσα από μια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε  για όσους όπως λέει εκμεταλλεύονται το όνομα των γονιών του για να βγάλουν λεφτά.

Όπως διευκρίνησε σε αυτό που έγραψε δεν τον ενοχλεί που άλλοι ηθοποιοί παίζουν τους ρόλους που έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά το γεγονός πως δεν αναφέρονται στους ρόλους ως ρόλους αλλά ως τους ρόλους που έπαιξαν η Αλίκη και ο Δημήτρης.

Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Μαρία Κορινθίου που φέτος πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση “Η νεράιδα και το παλικάρι” απάντησαν στις τηλεοπτικές κάμερες σε όσα έγραψε ο γιος του αξέχαστου ζευγαριού.