Η εργαζόμενη που απολύθηκε όταν αντέδρασε στις ύβρεις του εργοδότη της: Με έβριζε, μου ζητούσε να του κόψω ακόμα και τα νύχια” (Video)

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε πρόσφατα  αποκλειστικά η εργαζόμενη που απολύθηκε όταν αντέδρασε στις ύβρεις του εργοδότη της ο οποίος απαιτούσε ακόμα και να του κόβει τα νύχια! Το δικαστήριο τελικά την δικαίωσε και τώρα ο πρώην εργοδότης της καλείται να της καταβάλει 20.000 ευρώ ως αποκατάσταση για την ηθική βλάβη που της προκάλεσε. […]

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε πρόσφατα  αποκλειστικά η εργαζόμενη που απολύθηκε όταν αντέδρασε στις ύβρεις του εργοδότη της ο οποίος απαιτούσε ακόμα και να του κόβει τα νύχια!

Το δικαστήριο τελικά την δικαίωσε και τώρα ο πρώην εργοδότης της καλείται να της καταβάλει 20.000 ευρώ ως αποκατάσταση για την ηθική βλάβη που της προκάλεσε.

“Με έβριζε, με μείωνε σαν άνθρωπο,  σαν εργαζόμενη και σαν γυναίκα. Ήθελε να ξέρει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Μου ζητούσε ακόμα και να του κόβω τα νύχια” εξομολογήθηκε η γυναίκα.

Δείτε όσα είπε

frame allow=”fullscreen; autoplay” allowfullscreen=”true” src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs17jpqlg9u5&playlistId=v-bqilr2kzzoi9-pe” width=”588″ height=”330″>