Mε αυτό το εργαλείο χτύπησε μέχρι θανάτου την Αντζελίνα ο πατέρας της (Video)

Το εργαλείο, με το οποίο ο πατέρας της σκότωσε την Αγγελική, παρουσίασε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το εργαλείο αυτό ονομάζεται από τους οικοδόμους, «σκύλα» και όπως σημείωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν πρόκειται για ένα λεπτό σίδερο. «Όποιος το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει άνθρωπο, είναι φανερό ότι στόχος του είναι να σκοτώσει» υπογράμμισε […]

Το εργαλείο, με το οποίο ο πατέρας της σκότωσε την Αγγελική, παρουσίασε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το εργαλείο αυτό ονομάζεται από τους οικοδόμους, «σκύλα» και όπως σημείωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, δεν πρόκειται για ένα λεπτό σίδερο.

«Όποιος το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει άνθρωπο, είναι φανερό ότι στόχος του είναι να σκοτώσει» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

Οι αστυνομικοί πάντως που διενήργησαν την προανάκριση, δέχονται ότι ο δράστης δεν είχε ιστορικό παρελθόν σε ότι αφορά παραβιάσεις νόμων και ότι ενδεχομένως το έγκλημα να έγινε εν βρασμώ. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο γι’ αυτούς ότι η πρόθεση του ήταν ανθρωποκτόνος και ότι σε πλήρη πνευματική διαύγεια, αμέσως μετά τη δολοφονία, προσπάθησε να εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος τον συνέδεε με το έγκλημα.