Με τον αδερφό μου ερωτευόμασταν τις ίδιες κοπέλες. Ήταν περίεργο

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας  που υποδύεται τον Νίκο  στην “Επιστροφή”  βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και μίλησε ι για τη ζωή του αλλά και για τον  δίδυμο αδερφό του. “Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Τον αισθάνεσαι. Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε. Κάποια […]

Ο Αλέξανδρος Δαβίλας  που υποδύεται τον Νίκο  στην “Επιστροφή”  βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και μίλησε ι για τη ζωή του αλλά και για τον  δίδυμο αδερφό του.

“Είναι περίεργο να έχεις δίδυμο αδερφό. Τον αισθάνεσαι. Ξυπνάγαμε ταυτόχρονα, μιλάγαμε ταυτόχρονα, λέγαμε τα ίδια, δεν χρειαζόταν να μιλήσουμε, καταλάβαινε ο ένας τον άλλον, μέχρι που αυτό σταμάτησε. Κάποια στιγμή, όταν άλλαξα πάλι σχολείο, ο αδερφός μου δεν ακολούθησε. Στα 17 ήθελα να φύγω από το σπίτι και κάπου εκεί χάθηκε όλο αυτό. Ακόμα είμαστε σε περίεργη κατάσταση. Βρισκόμαστε και δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, καταλαβαίνει αμέσως ο ένας τον άλλον αλλά παλιά ήταν τρομακτικό.

Ήμουν εγώ στην Άνω Γλυφάδα, ήταν ο αδερφός μου στο Λαγονήσι, έσπασε το πόδι του και κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο γιατί το ένιωσα ότι κάτι έπαθε.

Ερωτευόμασταν τις ίδιες κοπέλες. Ήταν περίεργο. Την πρώτη φορά τσακωθήκαμε αρκετά, τη δεύτερη φορά μιλήσαμε, την τρίτη φορά είπαμε ότι δεν γίνεται αυτό. Εκεί αρχίσαμε να βγαίνουμε και με διαφορετικές παρέες, να μην είμαστε τόσο κοντά. Αλλά η αγάπη είναι απίστευτη! Άλλο να έχεις δίδυμο και άλλο να έχεις αδερφό, είναι τελείως διαφορετικό. Είναι λες και βλέπεις τον εαυτό σου συνέχεια. Είναι λίγο παρανοϊκό από ένα σημείο κι έπειτα”, είπε μεταξύ άλλων