Υπόθεση Τοπαλούδη: Αιφνιδιαστική έρευνα στα σπίτια των τριών νεαρών

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αιφνιδιαστική έρευνα στα σπίτια των τριών νεαρών

Κατ’ οίκον έρευνες στα σπίτια των τριών νεαρών Ροδιτών που φέρονται να είχαν βιάσει την Ελένη Τοπαλούδη και να το είχαν καταγράψει σε video πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Στο πλαίσιο νέας εισαγγελικής παραγγελίας, πήγαν χθες Τετάρτη στην οικία ενός 19χρονου Ροδίτη που κατοικεί στην περιοχή του Αρχαγγέλου και στα σπίτια ενός 22χρονου και ενός 23χρονου Ροδίτη που κατοικούν στην περιοχή των Μασάρων.

Στόχος της εισαγγελίας είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Για την υπόθεση της δολοφονίας της έχουν ήδη προφυλακιστεί ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Τι πήραν από τα σπίτια των τριών οι αστυνομικοί
Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», οι αστυνομικοί πήραν συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Σκοπός είναι να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια της συνεύρεσης φίλου του με τη φοιτήτρια.

 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ