Όσα λέει ο πατέρας της 23χρονης Ερατούς που δολοφονήθηκε στη Μυτιλήνη: Οι ψυχολόγοι μου έχουν πει τι να απαντάω στην εγγονούλα μου…

Πριν από μερικές ημέρες η   κοινωνία  της  Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη  σοκαρίστηκε από τη δολοφονία της 24χρονης Ερατούς από τον εν διαστάσει σύζυγο  της, ο οποίος την πυροβόλησε με καραμπίνα.  Το ζευγάρι έχει ένα κοριτσάκι  2,5 ετών την επιμέλεια του οποίου έχει πάρει προσωρινά ο παππούς της και πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας. “Το παιδάκι ρωτάει κάποια πράγματα, αλλά ξέρουμε […]

Πριν από μερικές ημέρες η   κοινωνία  της  Χρυσομαλλούσας στη Μυτιλήνη  σοκαρίστηκε από τη δολοφονία της 24χρονης Ερατούς από τον εν διαστάσει σύζυγο  της, ο οποίος την πυροβόλησε με καραμπίνα. 

Το ζευγάρι έχει ένα κοριτσάκι  2,5 ετών την επιμέλεια του οποίου έχει πάρει προσωρινά ο παππούς της και πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας.

“Το παιδάκι ρωτάει κάποια πράγματα, αλλά ξέρουμε τι να απαντήσουμε, μας έχουν πει οι ψυχολόγοι. Κατά τα άλλα πάει στον παιδικό σταθμό, έχει το πρόγραμμα του, μια χαρά…”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας αποκλειστικά στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο παππούς του μικρού κοριτσιού.

Δείτε όλα όσα δήλωσε