Δημήτρης Βόγδος: Το παιδί πολύτεκνης οικογένειας που αρίστευσε στις Πανελλαδικές με διάβασμα και πίστη στο Θεό

Ο Δημήτρης Βόγδου είναι η τρανή απόδειξη πως όταν κάποιος θέλει μπορεί όχι μόνο να επιτύχει τους στόχους του αλλά και να διακριθεί μέσα αυτών. Ο Δημήτρης,  που είναι το μικρότερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας,  συγκέντρωσε 19253 μόρια, γράφοντας, μάλιστα, 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς να έχει κάνει μάλιστα φροντιστήριο στο συγκεκριμένο μάθημα, ενώ ήταν πρώτος σε […]

Ο Δημήτρης Βόγδου είναι η τρανή απόδειξη πως όταν κάποιος θέλει μπορεί όχι μόνο να επιτύχει τους στόχους του αλλά και να διακριθεί μέσα αυτών.

Ο Δημήτρης,  που είναι το μικρότερο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας,  συγκέντρωσε 19253 μόρια, γράφοντας, μάλιστα, 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς να έχει κάνει μάλιστα φροντιστήριο στο συγκεκριμένο μάθημα, ενώ ήταν πρώτος σε βαθμολογία  στις πανελλαδικές εξετάσεις στην πόλη του, την Κοζάνη.

Ο αριστούχος μαθητής μίλησε στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την μεγάλη του επιτυχία, για την ευλογία που έχει να είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας καθώς και την επιθυμία του να  σπουδάει Στρατιωτική Ιατρική.

“Θεώρησα κάποια στιγμή τον εαυτό μου φυτό αν και είχα κοινωνική ζωή και φίλους. Δεν διάβαζα όλη μέρα μόνο…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε